Nemesysco en de Leugenacademie bundelen hun krachten

Nemesysco Israël is de meest innovatieve ontwikkelaar op het gebied van Layerd Voice Analysis (LVA) van dit moment. Doormiddel van hun gepatenteerde LVA techniek is het mogelijk relatief eenvoudig te achterhalen of gesprekspartner de waarheid spreekt. Het is geen leugendetector in die zin van het woord, maar een methode waarbij je kunt analyseren op welke vlakken je verder zou moeten zoeken. Je zou het een onderzoeks focus tool kunnen noemen. Doormiddel van een nauwkeurig analyse van de stem wordt het met deze software mogelijk om een zeer nauwkeurige meting te kunnen doen. Er worden 129 lagen van de stem geanalyseerd en er zit een krachtige rekenmodule achter waarbij duizenden berekeningen worden gemaakt. Dit systeem is toepasbaar op vele gebieden. Hierbij valt te denken aan politie, justitie, verzekeraars, recherchebureaus, luchthavens, verzekeringsexperts, werving en selectiebureaus, accountants, advocaten, gemeenten en overheid, forensische afdelingen, banken en kredietinstellingen en nog veel meer.

De Europese markt wordt vertegenwoordigd door Nemesysco Benelux. Zij zijn gevestigd in Bilthoven. Vanuit hier worden de implementaties van deze bijzondere software georganiseerd. Naast de implementatie zijn zij ook verantwoordelijk voor de service op de systemen en voor de licenties. U kunt bij Nemesysco Benelux terecht voor uw vragen over de werking van de software.

Om deze software goed te kunnen bedienen is het van belang hierin goed opgeleid te zijn. Deze opleiding wordt verzorgd door de Leugenacademie. Natuurlijk heeft de Leugenacademie eerst zelf de juiste opleiding hiervoor gevolgd. Dr. Albert de Vries werd speciaal overgevlogen uit Israël om de directeur van de Leugenacademie tot in de puntjes te trainen. Op dit moment is de Leugenacademie de enige gecertificeerde opleider voor Europa.

De Leugenacademie is al jaren gespecialiseerd in het trainen van professionals op het gebied van leugendetectie. Zij hebben een training ontwikkeld die deelnemers leert hoe zij de waarheid kunnen achterhalen met behulp van deze software. Een ijzersterke combinatie van slimme vraagtechnieken en ultramoderne software. Dit maakt deze samenwerking buitengewoon sterk.

Mocht u meer willen weten over de techniek of over de trainingen kunt u terecht op:

www.Leugentraining.nl of op Nemesysco service center