Onze trainers

Onze trainers

Over onze mensen

Al onze teamspelers zijn vakmensen, die hun sporen hebben verdiend in het bedrijfsleven. Zij beschikken over een goed CV en zijn daarnaast intern opgeleid door de Leugenacademie. Al onze trainers doen alvorens ze voor de groep komen eerst examen.

Alleen na het met goed gevolg afgelegde examen zijn zij in staat om een hoogwaardige training neer te zetten. De Leugenacademie doet er alles aan om de kwaliteit van haar trainers op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Zo worden er kwaliteitscontroles gedaan en wordt er regelmatig bijgeschoold.

Gerard van den Berg (directeur)

Gerard van den Berg, MI® is directeur van de Leugenacademie, daarnaast is hij hoofdtrainer. Hij heeft een passie voor psychologie en talent voor communicatie. De afgelopen jaren heeft hij diverse ondernemingen geleid als eigenaar. Het laatste bedrijf voordat hij met de Leugenacademie begon was een salestrainingsbureau onder de naam Kenneth Smit.

Met ruim 13 jaar ervaring in het trainersvak, en na het jarenlang bestuderen van wetenschappelijke onderzoeken, wist hij op te klimmen tot leugenexpert. Sinds 2010 geeft hij lezingen, workshops en trainingen op dit fascinerende gebied. Na zorgvuldig testen van de methodieken die hij heeft ontwikkeld is alleen het allerbeste overgebleven. Hij laat je graag kennis maken met de wereld van misleiding en waarheidsvinding.

U kunt Gerard bereiken op GSM nummer: 06 52380418 of mail naar info@leugentraining.nl

Michel Deboeck (trainer)

Michel Deboeck, studeerde psychologie aan de Universiteit van Brussel en aan de Universiteit van Cambridge waar hij een doctoraat behaalde in “occupational psychology”. Hij is tevens “chartered psychologist” van de British Psychological Society en spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Frans. Hij begon zijn carrière in de financiële wereld bij ING Bank waar hij ervaring opdeed in verschillende Human Resources posities.

Na zeven jaar gaat zijn loopbaan verder bij Rohrer, Hibler and Replogle in Londen en Brussel als consultant Verander- en HR-management, bij AT&T als Training and Development Manager EMEA en verder naar Coopers & Lybrand als directeur Organisatie en HR Management. In 1994 was hij een van de grondleggers van Acker Deboeck and Company om vervolgens in 2002 de stap te zetten naar Fortis waar hij werkzaam is als Chief Human Resources Officer voor Fortis worldwide. In deze rol was hij lid van de Business Executive Committee Fortis en in 2008 tevens van de Fortis Bank Executive Board. Michel traint diverse doelgroepen binnen de Leugenacademie en is sinds 2010 terug actief als Managing Partner van Acker Deboeck and Company waar hij zich vooral bezighoudt met assessments, evaluatie’s en coaching van topmensen binnen bedrijven.

U kunt Michel bereiken via de mail op info@leugentraining.nl of op telefoonnummer +32 (0)2 374 11 58

Bob Thomas (trainer)

Psycholoog, BFPen, NIP geregistreerd, tevens lid VVKP; business admin. Gecertificeerd coach (USA)

Bob heeft een lange carrière als coach en trainer. Hij heeft ongeveer 5000 mensen opgeleid in duizenden uren training. In Nederlands, Frans en Engels. Als coach heeft hij een tweeduizendtal uren besteed aan de ondersteuning van enkele honderden personen, zowat overal in Europa. Bob heeft bedrijfservaring opgedaan als consultant met 2 eigen bedrijven.Hij heeft als Head Global People Development en Change, bij SB Biologicals, het latere GSK Biologicals, innovatieve sporen nagelaten. En dit vooral op het vlak van training, coaching en change management.

Bob is naast trainer bij de Leugenacademie partner bij Acker Deboeck and Company. Bob houdt van complexe uitdagingen waarbij creativiteit en enthousiaste doorzettendheid nodig zijn. Hij gelooft in integriteit, innovatie en client focus. Gebaseerd op zijn lange ervaring met top management en top bedrijven geeft Bob ondersteuning aan management en management teams met pragmatische adviezen die in een holistische visie kaderen. Hij advizeert individuen op cruciale momenten in hun leven, met uitdagende maar respectvolle coaching.

U kunt Bob bereiken via de mail op info@leugentraining.nl of op telefoonnummer +32 (0)2 374 11 58

Jeroen Ketelaars (trainer/ consultant)

Jeroen Ketelaars is conflictexpert. Dat komt tot uiting in zijn activiteiten als conflictconsultant en conflictcoach en in zijn praktijk als Registermediator.

Jeroen: “Conflict is een prachtige dynamiek die voor organisaties te veel kansen biedt om te laten liggen. Het brengt immers die zaken boven waar het ècht om gaat. Mensen en organisaties in dat proces begeleiden is uitermate inspirerend. Zeker als de bevlogenheid terugkeert wanneer men de rendementen weer ziet stijgen en de kosten van ‘organisatiegedoe’ en arbeidsconflicten ziet afnemen”.

De kennis en trainingsmethodes van de Leugenacademie vindt Jeroen bijzonder. “Ik heb tijdens mijn Masterstudie conflictmanagement veel wetenschappelijk materiaal bestudeerd en steeds vroeg ik mij daarbij af hoe directies en professionals dat nou naar de praktijk konden doorvertalen. De Leugenacademie heeft methodes ontwikkeld die wetenschap en praktijk zo verbinden dat je er ook ècht wat mee kunt en ik werk er daarom graag mee”.

Jeroen is naast trainer van de Leugenacademie, ook bestuursvoorzitter van Stichting De Nationale Mediator, een initiatief om de samenleving te ondersteunen. Hij traint diverse organisaties en professionals in het herkennen van waarheid en ondersteunt hen in het wegnemen van organisatorische knelpunten die onwaarheden en conflict veroorzaken.

U kunt Jeroen bereiken via j.ketelaars@leugentraining.nl of via nummer: 06 29574907

Mirjam Pels (trainer/ consultant)

Mirjam heeft 20 jaar werkervaring in (internationale) commerciële organisaties. Vanuit haar sales achtergrond is het omgaan met en aansluiten bij zeer diverse gesprekspartners haar kracht. Goede vraagtechnieken zijn de basis van effectieve communicatie en in tegenstelling tot wat veel mensen denken niet alleen toepasbaar in Sales maar op alles in het dagelijks leven.

Mirjam heeft een passie voor non verbale communicatie en dat wat mensen je vertellen zonder woorden. “Ik ben altijd verbaasd geweest dat er in opleidingen en bedrijven zo weinig aandacht is voor het non verbale aspect van communicatie. De training van de Leugenacademie is voor mij een echte eye opener en heeft een in Nederland unieke benadering in het herkennen van inconsistent gedrag tussen lichaamstaal en het gesproken woord” Het beheersen van deze methodieken geeft je waardevol inzicht in het leren “lezen” van je gesprekspartner en waarheidsvinding. Een prachtig vakgebied waarin je eigenlijk nooit uitgeleerd raakt.

Naast trainer bij de Leugenacademie is Mirjam ook eigenaar van “Hands On Organizing” Hier zet zij haar ervaring in om als Professional Organizer particulieren en bedrijven te coachen en trainen op het vlak van ruimte, papier en tijdmanagement.

U kunt Mirjam bereiken via m.pels@leugentraining.nll of via nummer 06-13939164.

Pieter Jan Huizinga (sales manager)

Pieter Jan is Sales Manager bij de Leugenacademie met ruim 18 jaar ervaring.Ter aanvulling op diverse salestrainingen heeft hij de Post HBO opleiding interrogation expert gevolgd en heeft hij zijn diploma daarvoor behaald.

Hij is tevens eigenaar van Hands on Training & Consultancy. U kunt Pieter Jan bereiken op 06 12296047 of pj.huizinga@leugentraining.nl

Esther Jacobs (marketing)

Als Accountmanager, Area Communication Manager en Marketing Manager bij (internationale) lifestyle merken heeft Esther jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van relatiebeheer, sales, marketing, pr & communicatie.

Esther is enthousiast en open en daarbij altijd klantgericht en resultaatgericht. Haar fascinatie voor communicatie en de wijze waarop sommige mensen anderen succesvol proberen te misleiden is in de afgelopen jaren steeds groter geworden.

Na het volgen van de LeugenAcademie MI-training ‘Meesterondervrager’ besloot zij zich te specialiseren in het promoten van communicatietrainingen m.b.t. non verbale communicatie, micro expressies en psycholinguistiek.

Tijdens op maat gemaakte (in company) trainingen & inspirerende workshops leren deelnemers aan de hand van praktijkgerichte rollenspellen vaardigheden en tools om gesprekspartners significant beter te kunnen lezen en zelfs (verborgen) signalen te herkennen.

Dankzij praktijkgerichte cases leren deelnemers de diverse unieke vaardigheden & nieuwe vraagtechnieken die helpen om gesprekspartners cq sollicitanten snel & doelgericht te interviewen en op prettige wijze te verleiden tot het vertellen van de waarheid.

Bent u ook benieuwd wat deze vaardigheden/technieken voor uw organisatie zouden kunnen betekenen t.a.v. tijdwinst/rendement/onderscheidend vermogen dan kunt u Esther voor een vrijblijvend advies of kennismakingsgesprek per mail bereiken via e.jacobs@leugentraining.nl of via +31(0)6 52 88 57 57.