Workshop

een sprankelende workshop op uw bedrijf?

Workshop

Een workshop georganiseerd door de Leugenacademie

Wij organiseren graag een workshop voor u. Dit kan op uw eigen locatie of op een andere locatie naar keuze. Een workshop is veelal een lezing of presentatie waarbij wij kort een onderwerp bespreken. Dit onderwerp wordt vaak aangepast op de doelgroep en op het onderwerp van die dag.

Wij hanteren een verschil tussen trainingen en workshops. Een workshop heeft geen maximaal aantal deelnemers en duurt maximaal 4 uur. Dit is bedoelt voor grotere groepen en of kortere sessies. Een training duurt minimaal 1 dag en hier kunnen maximaal 10 deelnemers aan mee doen. Als u meer wilt weten over trainingen kijk dan hier.

Verschillende onderwerpen:

Wij kunnen verschillende onderwerpen de revue laten passeren zoals:

Hoe werkt het?

We bepalen met elkaar een datum, een plaats en tijdstip. Vervolgens bespreken we wat de doelstellingen zijn van de workshop en om hoeveel deelnemers het gaat. We bespreken hoe lang de workshop dient te zijn en wanneer de pauze is. We kunnen de workshop geven als een lezing of als een interactieve workshop waarbij input wordt verwacht van de deelnemers. Tot een groep van 50 personen kunnen we gebruik maken van persoonlijke stemkastjes die op voorhand op naam worden geprogrammeerd. Hierdoor ontstaat een wedstrijdelement en zijn deelnemers over het algemeen meer betrokken bij het onderwerp.

Wat is de investering?

De investering is afhankelijk van een aantal factoren zoals:

  • de locatie
  • de duur van de workshop
  • de hoeveelheid voorbereiding
  • de reiskosten van de trainer
  • de aanvrager van de workshop (goede doelen stichting, studentenvereniging, overheid of commercieel bedrijf)
  • huur van apparatuur

Om deze reden kunnen wij geen prijzen vermelden van een workshop op deze site. Dit is altijd maatwerk. Neem voor een scherpe offerte even contact met ons op en wij kunnen u direct een indicatie geven. Hieronder kunt u voorbeeld van een workshops zie die door Mirjam Pels is gegeven.