Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Cognitief interviewen 695,- exclusief BTW

30 mei @ 9:00 am - 5:00 pm

€840,95

Cognitief interviewen.

Je leert hierbij hoe je maximaal informatie uit je gesprekspartner kunt halen. Je leert hoe je met de beperkingen van het werkgeheugen moet omgaan om meer informatie te kunnen achterhalen dan dat je doormiddel van andere technieken voor elkaar zou krijgen. Je leert specifieke technieken die horen bij het Cognitief interviewen zoals het herinneren van namen, nummers, plaatsen en omstandigheden. Naast het Cognitief interviewen leer je deze dag ook selectieve interviewtechnieken.

Je leert hierbij ook te benoemen welk verbaal en fysiek gedrag hoort bij een waarheidsgetrouw verhaal en bij een misleidend verhaal. Op deze trainingsdag leer je tevens hoe je een effectief signalement kunt maken en hoe je die eenvoudig kunt delen. Je gaat hierdoor anders naar mensen kijken en onthoud hen beter. Je leert de vijf fases van een effectief interview en hoe je deze kunt toepassen binnen je eigen werkveld.

Je leert verleidende, veronderstellende en keuze vragen toegespitst op het Cognitief interview. Je leert verder zachte beschuldigingsvragen en follow-up vragen. Je leert omgaan met stiltes, deze te meten en hier betekenis aan te geven.

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
9:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€840,95
Evenement Categorie:

Organisator

Gerard van den Berg

Locatie

Hoogeveenenweg 100
Nieuwerkerk ad IJssel, 2913 LV + Google Maps
Telefoon
+31 (0)10 6 69 02 04

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Cognitief interviewen (30 mei 2024)
Vul hiernaast het aantal tickets in dat je wilt kopen
840,95 inclusief btw
10 beschikbaar

0 mensen zijn aanwezig Cognitief interviewen 695,- exclusief BTW