Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Social Engineering € 695,- exclusief BTW

24 juni 2022 @ 9:00 am - 5:00 pm

€840,95

Social Engineering.

Het lijkt alsof dit onderwerp niets te maken heeft met interviewen. Juist omdat de Social Engineer mensen eenvoudig misleid om zo hun geheime informatie af te pakken is het van belang precies te weten hoe deze mensen te werk gaan.

Zoals de engelse zeggen: ‘it takes one to know one’ . We gaan leren hoe deze mensen werken. We kruipen in de huid van de Social Engineer en gaan daadwerkelijk (geheime) informatie ontfutselen van ons doelwit.

Natuurlijk doen we dit allemaal binnen de wettelijke normen. De Social Engineer vraagt op een specifieke manier om specifieke informatie omdat hij op een ‘gewone’ manier deze informatie niet krijgt.

Social engineering is een psychosociale aanval waarbij misbruik wordt gemaakt van menselijke eigenschappen als nieuwsgierigheid, vertrouwen, behulpzaamheid en hebzucht om vertrouwelijke informatie te verkrijgen of het slachtoffer een bepaalde handeling uit te laten voeren.

De eigenschappen van een Social Engineer zijn: Ze zijn meer acteur dan inbreker, leren hoe mensen reageren door hun gedrag te observeren en manipuleren dit gedrag om te krijgen wat zij willen.

Na deze dag weet je precies hoe deze mensen te werk gaan en kun je bijvoorbeeld je werkgever adviseren hoe hiermee om te gaan. Met andere woorden adviseren om dit tegen te gaan. Je hebt daadwerkelijk een actie gedaan en weet hoe de theoretische kaders zijn maar ook hoe het in de praktijk werkt. Je praktijkopdracht is daadwerkelijk een succesvolle actie te doen.

Spannend en leerzaam.

Gegevens

Datum:
24 juni 2022
Tijd:
9:00 am - 5:00 pm
Kosten:
€840,95
Evenement Categorie:

Organisator

Gerard van den Berg

Locatie

Kantoor Gouda
Statensingel 28
Gouda, Zuid-Holland 2805 BE Nederland
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

0 mensen zijn aanwezig Social Engineering € 695,- exclusief BTW