Dries de Gelder

Afgelopen vrijdag was het dan zover. Op uitnodiging van Gerard die mij in het verleden al commerciële trainingen heeft gegeven. Hij vond dat ik wel wat afleiding kon gebruiken. Het ging om een leugen training. En hoe kan het ook anders. De training wordt gegeven door “de Leugen Academie”. Gerard heeft hier al veel over verteld. En elke keer als Gerard hier over sprak maakte hij me wel nieuwsgierig. Want ik weet soms echt wel dat mensen liegen tegen me. Alleen hoe weet je het dan zeker? En hoe ga je er mee om?

De cursus begon met een waarschuwing. En deze luidde: weet je zeker dat je je hier aan gaat mee doen? Want deze cursus gaat je ogen openen. Je zal vrienden, kennissen en relaties betrappen op leugens en misschien wel vaker dan je lief is. Hier denk je natuurlijk toch wel even over na. Want het is nogal iets, dat je iedereen ineens kan betrappen op leugens. En sterker nog dat je ze kan herkennen. Na deze waarschuwing zijn we begonnen aan de cursus. Het is echt een goeie cursus, theorie en praktijk gaan lekker door elkaar heen. En niks is saai. Vooral de praktijk oefeningen doen je ogen open. Na de training krijgt dit filmpje een hele andere dimensie.

Ik heb een heleboel geleerd van deze training. En ik gebruik het zeer zeker. En vaker dan ik had verwacht. Ik zou deze cursus iedereen aanraden. Er wordt meer gelogen dan je weet. Iedereen die met mensen te maken heeft zou deze training moeten volgen. Kijk daarom snel op www.leugenacademie.nl voor meer informatie of doe de leugentest.

Dries de Gelder : http://www.driesdegelder.nl